Heiko Wild GmbH - Minőségi termékek nemes célból

A Heiko Wild GmbH székhelye a dél-németországi Tuttlingen (Baden-Würtemberg) városban van, ami az orvosi műszergyártás fővárosának számít.

Tapasztalat és szakértelem

A Heiko Wild GmbH-t 1998-ban alapította Heiko Wild. Hosszú évek kitartó munkájának köszönhetően egy dinamikusan fejlődő vállalattá nőtte ki magát, melynek fő profilja a magas minőségű nemesacél eszközök gyártása és értékesítése. Az évtizedek alatt megszerzett tudás és tapasztalat eredménye a termékek tökéletes működése és hosszú élettartama.

A Wild termékek számos szakmát kiszolgálnak. Nem csak az orvosok, pedikűrösök, manikűrösök, technikusok, fodrászok, kozmetikusok, műszerészek, stb. hanem a háztartások számára is nélkülözhetetlen eszközök nagy választékát kínáljuk. Többek között különböző ollók, csipeszek, technikus- és pedikűr fogók, reszelők, fogászati eszközök, ér- és tűfogók, spatulák többféle méretben és típusban megtalálhatók.

Heiko Wild Magyarországon

Hazánkban 2013-tól a Hiltbrunner Kft. forgalmazza a Wild márkát. A webshop mellett két budapesti, egy siófoki bevásárlóközpontban állandó standdal, kiállításokon, rendezvényeken és vásárokon időszakos kitelepülésekkel van jelen.